Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Koffieklets
Zondag, 16. Februari 2020, 11:00 - 16:00

16 februari 2020

Koffieklets in Tilburg

 


Op zondag 16 februari is er weer een koffieklets (20e keer ofzo), in het clubarchief aan de Oisterwijksebaan 8 in 5018 TG Tilburg.

Al sinds 2008 wordt één- a tweemaal per jaar een technische dag cq koffieklets georganiseerd in Tilburg. Af en toe met een lezing of speciale gast erbij.                        Voor 2020 heb ik nog niemand, maar wie weet vinden we nog wat. Eind 2019 ging de koffieklets niet door in verband met de viering van het 120 jarig                             Opel Automobiel in Rosmalen en Eelde.  Ruim 200 van onze leden hebben deze beurzen bezocht, waar in totaal meer dan 120 Opels te bezichtigen waren.                    Op de koffieklets zullen we een fotoreportage van deze dagen laten zien.                                                                                                                                                      Wat de koffieklets op 16 februari betreft bent u weer vanaf 11.00 uur van harte welkom in het archief. Voor koffie, thee met iets lekkers erbij, soep,                             broodje en een borrel wordt gezorgd. Heeft u zelf iets te verkopen en/of aan te bieden voor de andere clubleden (boeken, miniaturen, onderdelen, folders, curiosa enz), iets te vertellen, een mooie film, laat het ons dan wel even weten, dan zorgen we dat er een tafel voor u klaarstaat.                                                                                   Alles mag, wat ons betreft. De tafels worden zonder kosten ter beschikking gesteld, ook voor dames die misschien zelf iets maken (kaarten, kadootjes enz).                    Als we het maar weten dat u wat meebrengt. Hoe meer spulletjes, hoe leuker.

Uiteraard stellen we ook ons privémuseum weer open. Eventueel even naar vragen bij Theo of Corin, dan leiden wij u graag rond.

Voor de dames gaan we bloemschikken. De kosten zijn € 10,-- voor een bloemstuk inclusief alle materialen.                                                                                               Om hiervoor in te kunnen kopen willen we graag uiterlijk een week van te voren weten of u komt bloemschikken. Liefst per mail aanmelden.                                             Een telefoontje mag ook. Het bloemschikken start rond 13.30 uur, net na de lunch.

Theo en Corin Sweegers  013-5368001 of Mail .

Adres: Oisterwijksebaan 8, 5018 TG Tilburg   (Hoek, Moerenburgseweg)

Locatie Oisterwijksebaan 8, 5018 TG Tilburg Hoek, Moerenburgseweg