Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Koffieklets
Zondag, 19. Februari 2017, 11:00 - 17:00
Contact Theo en Corin Sweegers 013-5368001

Koffieklets 19 februari 2017 met veel onderdelen

Op zondag 19 februari wordt alweer de volgende koffieklets georgansieerd in Tilburg, in het clubarchief aan de Oisterwijksebaan 8. U bent vanaf 11.00 uur allen weer van harte welkom. Voor koffie, thee met iets lekkers erbij, broodjes en soep, fris en een borrel wordt gezorgd. Alles gratis voor clubleden en hun partners. Er zijn al aanmeldingen binnen om onderdelen te verkopen. Maar liefst 6 tafels, dus er is wat te snuffelen deze keer.

Ons priv̩museumpje met volop curiosa is te bezoeken van 11.00 Р13.00 uur. Wel even naar vragen, dan laten we u binnen.

Heeft u zelf ook iets te verkopen en/of aan te bieden voor de andere clubleden (boeken, miniaturen, onderdelen, folders, curiosa enz), laat het ons dan even weten, dan zorgen we dat er een tafel (of tafels) voor u klaar staat. Dit kan zonder kosten, ook voor dames die misschien zelf iets maken (kaarten, kadootjes enz) kunnen we tafels neerzetten. Als we het maar weten dat u wat meebrengt. Hoe meer spulletjes, hoe leuker het voor deze dag is. Dit geldt voor u en voor de bezoekers.

Bloemschikken

De dames kunnen weer bloemschikken vanaf een uur of één, kosten € 7,50 tot € 10,--. Wel even van tevoren aanmelden bij Corin of Theo Sweegers, , in verband met de inkoop.

Locatie Clubarchief Tilburg
Oisterwijksebaan 8
5018TG Tilburg