Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Fabrieksbezoek Russelsheim
Vrijdag, 29. April 2016, 08:00 - 17:00
Contact Corin Sweegers 013-5368001

FEDOC evenement BEZOEK OPELFABRIEKEN RÃœSSELSHEIM

(Deelname geldt alleen voor leden van FEDOC aangesloten clubs)
Hallo club- en FEDOC-leden,Wellicht hadden sommigen al een vooraankondiging gezien vanuit de FEDOC,

maar inmiddels is het fabrieksbezoek naar de Opel-fabriek te Rüsselsheim definitief gepland.
Het laatste fabrieksbezoek is al weer 3,5 jaar geleden. Hoog tijd dus voor de FEDOC om weer eens op bezoek te gaan bij deze geboortestad van al die Opels.

We zijn welkom op vr. 29 april, de rondleiding start om 13.15 uur.Voor een PDF met routebeschrijving, klik hier...In 2012 was er nog een ruime keuze aan productiefaciliteiten, maar inmiddels zijn de fabrieken in Antwerpen en Bochum gesloten.

De keuze had nog op Eisenach kunnen vallen, maar Rüsselsheim is toch echt het centrum van Opel.

Daarnaast is in deze rondleiding een wandeling inbegrepen door het prachtige museum waar in 'levende lijve' kennis gemaakt kan worden met de geschiedenis van Opel.

Praktisch punt op de dag zelf is om ruim de tijd te nemen en in ieder geval een half uur eerder op het terrein aanwezig te zijn.

Aan de gezelligheid kan het niet liggen en de eerste consumptie is op kosten van de FEDOC. Bij de ingang is verder een kleine promotie-winkel en kunnen de nieuwste Opel-modellen worden bekeken.

De rondleiding zal worden gegeven in het Engels. De totale 'Werkstour' bedraagt ongeveer 2 uur. We krijgen het volgende te zien in de productielocatie: persen van het plaatwerk, carrosseriebouw en de afmontage.

De inschrijving voor het fabrieksbezoek is voor alle leden van de bij de FEDOC aangesloten Opel-clubs open gesteld.

De groep kan voorlopig maximaal bestaan uit 40 deelnemers, dus wil je verzekerd zijn van een plaats, schrijf je dan zo snel mogelijk in. 
Dit kan via  onder vermelding van:naam, lidnummer, aantal deelnemers (maximaal 2), telefoonnr en woonplaats.

Gezien het aantal deelnemers en verscheidenheid in woonplaatsen is het niet rendabel om vervoer centraal te regelen via een bus.

Wel zal de deelnemerslijst voorafgaand worden rondgemaild om samen te kunnen rijden. Een leuke kans om eens met andere Opel liefhebbers in gesprek te raken.

Daarnaast de kans om weer eens een flink stuk met de klassieke Opel op pad te gaan.

Mocht het aantal deelnemers nu snel de 40 overschrijden, dan wordt een reservelijst gemaakt en zal er in het najaar nog een bezoek worden gepland.

Namens de FEDOC van harte uitgenodigd en wellicht tot ziens in Rüsselsheim!

Locatie Russelsheim