Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
12 Provincie Rit
Van Zondag, 14. Juni 2015 -  10:00
Tot Zondag, 21. Juni 2015 - 17:00
Contact Theo en Corin Sweegers 013-5368001

 

Twaalf Provinciën Rit 2015

 

Zondag 14 juni t/m zaterdag 20 juni

 

 

Al een aantal jaren hebben we met succes de Twaalf Provinciën Rit georganiseerd. Vorig jaar kon het helaas niet doorgaan door te weinig deelnemers. Een aantal mensen hebben toen de alternatieve twaalf Provinciën rit gereden, maar hebben toch verzocht om in 2015 weer een hele week samen op pad te kunnen gaan. We gaan er voor. Een week lang rijden we met diverse Opels door heel Nederland. Via mooie, soms smalle wegen, mooie natuur en vele mooie plaatsen. We starten op zondag 14 juni in Tilburg in het archief met een rit die ook eindigt in Tilburg. We finishen op zaterdag 20 juni in Leusden. We verhuizen elke dag naar een ander hotel en zullen onderweg weer musea en bijzondere particuliere verzamelingen bezoeken. We starten vanaf de maandag, rond 9.00 uur met een behendigheidsproef(-je), want dat is voorgaande jaren goed bevallen. In de loop van de dag rijden we aan de hand van het routeboek mooie routes door het land. Uiteraard moeten er onderweg een aantal vragen beantwoord worden om enige competitie te krijgen. Per dag wordt er weer een kampioen bekend gemaakt en aan het einde van de week hebben we een "overall"-kampioen die de wisseltrofee mee naar huis mag nemen.

 

 

Bezoek aan leden en/of particuliere verzamelaars

 

Kent iemand nog leuke adressen? Misschien bent u het zelf of kent u iemand die het misschien wel leuk vindt om een kleine groep mensen (maximaal 20 tegelijk, maar in kleinere groepjes kan ook) te ontvangen, om over zijn hobby te vertellen of iets bijzonders heeft om te laten zien, laat het dan weten aan de organisatie. Misschien kan ik ze nog in de route opnemen om een bezoekje af te leggen.

 

 

Kosten

 

De kosten voor de gehele rit, inclusief hotelovernachtingen, ontbijt en avondeten zijn € 595,-- per persoon, indien gebruik gemaakt wordt van twee-persoons kamers. We hebben nog niet alle bezoeken e.d. precies geregeld, dus misschien zullen er nog wat extra kosten gemaakt worden, maar die zullen we steeds verrekenen. Indien u alleen (éénpersoonskamer) meegaat zal er een toeslag zijn, die afhankelijk is van de verschillende hotels. Die kosten gelden ook voor een meereizend huisdier. U kunt zich tot 1 mei aanmelden bij Ook voor meer informatie kunt u hier terecht.

 

 

Dagje meerijden

 

Zondag 14 juni wordt een rit voor alle leden, in Tilburg e.o. Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar en vanaf 11.00 uur gaan we starten. Na afloop van deze rit zal er een gezamenlijke BBQ zijn voor € 7,50 p.p. waar u zich voorafgaand aan de rit voor moet aanmelden. Dat kan op de dag zelf tot 12.00 uur. Ook bij regen gaat de BBQ gewoon door.

 

Heeft u interesse om een andere dag aan te sluiten, laat dit dan in ieder geval even weten. De plannen zijn als volgt: Zondag rijden we dus in de omgeving van Tilburg, Maandag rijden we via Limburg naar Cuijk, dinsdag naar omgeving Enschede, woensdag naar ergens in Groningen, donderdag naar Sneek, vrijdag naar Akersloot, zaterdag finishen we in Leusden. NB de route staat nog niet helemaal vast, er kan nog wat wijzigen, dus neem altijd even contact met ons op. 06-22425377

 

Klik hieronder op Download beschrijving voor de dagelijkse start en finishplaatsen.

 

 Download hier de beschrijving

 

 Download hier de hotellijst

 

Organisatie:

 

Theo en Corin Sweegers

 

7

 

( 013-5368001

 

 

Locatie Start in Tilburg
De Start is 14 Juni om 11.00 uur bij het clubarchief Oisterwijksebaan 8 5018TG Tilburg De eerste rit valt samen met een HOCN clubrit.