Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Classsic Autosport Revival
Zaterdag, 30. Mei 2015, 08:00 - 17:00
Contact Ernest Cools 31 (0)6 10 97 66 65

 

Zaterdag 30 Mei

 

Classsic Autosport Revival

 

Met een aantal enthousiaste personen zijn wij voornemens om een evenement te organiseren voor klassieke racewagens. Dit evenement moet bij voorkeur plaats gaan vinden op een circuitlocatie, dit geeft de mogelijkheid om te rijden met de wagens.

 

Ook het merk OPEL heeft een race/rally historie, waarbij er ongetwijfeld leden zijn met een race-/rally OPEL. Omdat we het evenement op een afgesloten terrein willen gaan houden, is er ook een mogelijkheid om niet gekentekende auto's aan het publiek te laten zien, eventueel zelfs rijdend. Aangezien wij niet merk gebonden zijn, en ook andere merkenclubs benaderen, willen wij dan ook een zo'n breed mogelijk pallet aan wagens bij elkaar krijgen, welke iets te maken hebben gehad met de racerij en/of rally.

 

Het is eindelijk zo ver! De stichting is in oprichting en de datum vastgelegd op 30 mei 2015. De locatie wordt het Midland Circuit Lelystad. De website is in de lucht, maar nog niet compleet. We hebben een mooie grote paddock en een leuke slalombaan uitgezet. Zelfs voor de lange baan auto’s kunnen we de grote oval gebruiken. Op onze website staat wat meer informatie, de diverse circuits en een voorlopig programma. Het zou leuk zijn als het evenement ook op jullie Evenementen Agenda komt te staan, met een link naar onze website. Door het ontbreken van voldoende sponsoren kunnen we het evenement helaas niet gratis maken voor de deelnemers. Hopelijk is een deelnamebedrag van € 40 - € 45 geen drempel om te komen.

 

Voor meer info zie website

 



 

www.classicautosportrevival.nl

 

Locatie Lelystad
www.classicautosportrevival.nl