Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Groene Hart Rit
Zondag, 3. Mei 2015, 10:00 - 17:00
Contact Cor Timmer

 

3 Mei Groene Hart rit

 


Deze keer wordt er niet in Woerden gestart maar in IJsselstein bij autoschade bedrijf Care (v.h.Terberg autoschade) Middenweg 6.  3401MB IJsselstein.

Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar. De rit voert ons weer door het groene hart van Nederland en ondanks dat we er niet aan ontkomen om soms eenzelfde weg te rijden als het jaar er voor, denk ik dat we door een andere aankleding van de rit er toch weer iets speciaals van kunnen maken. Ook is de natuur eigenlijk ieder jaar weer anders. De rit wordt ingevuld met vragen en opdrachten. Waarom zou er alleen bij het eindpunt een prijs te verdienen zijn? Het wordt weer een uitdaging voor de deelnemers!

De rit bestaat weer uit 2 delen met aan het eind van het eerste deel een stop van ongeveer een uur en laat het een verrassing zijn wat er te doen is in dat uur  er kan gekozen worden voor  zowel het eerste deel als het tweede deel voor een korte rit of voor een lange rit de korte rit is ongeveer 50 km de lange ruim 80 km het eindpunt is bij het Vauxhall museum in Harmelen waar wij na 15.00 uur verwacht worden en 2 uur de tijd hebben  om dit mooie museum te bekijken en ook daar staat de koffie thee of fris voor u klaar  wij maken er een mooie Opel dag van maar zonder u lukt dat niet.

Wij stellen het erg op prijs als u zich bijtijds opgeeft voor de rit. Voor inlichtingen of aanmelden graag contact opnemen met Cor Timmer, Tel. 0348-411710 of    

 

 

 

 

Locatie ijsselstein
Cor Timmer
0348-411710