Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Koffieklets/Technische dag
Zondag, 22. Februari 2015, 11:00 - 17:00
Contact Theo en Corin Sweegers, 013-5368001

 

Op zondag 22 februari zal er weer een koffieklets zijn, in het clubarchief aan de Oisterwijksebaan 8 in Tilburg. U bent vanaf 11.00 uur allen weer van harte welkom. Voor koffie, thee met iets lekkers erbij, soep, wat lekkers en een borrel wordt gezorgd. Allemaal gratis voor clubleden en hun partners.

U hoeft zich sowieso niet te vervelen. Er is van alles te zien en te bepraten. We proberen ook weer een uitstapje te regelen net als in november, maar dat is nog niet helemaal zeker.

Heeft u zelf ook iets te verkopen en/of aan te bieden voor de andere clubleden (boeken, miniaturen, onderdelen, folders, curiosa enz), laat het ons dan wel even weten, dan zorgen we dat er een tafel voor u staat. Alles mag, wat ons betreft. Dit kan zonder kosten, ook voor dames die misschien zelf iets maken (kaarten, kadootjes enz) kunnen we tafels neerzetten. Als we het maar weten dat u wat meebrengt. Hoe meer spulletjes, hoe leuker.

Voor de dames gaan we (weer) bloemschikken. De kosten zijn € 8,--  tot € 10,-- voor een bloemstuk. Om hiervoor materiaal in te kunnen kopen willen we graag uiterlijk 18 februari weten of u komt bloemschikken. Zeker als u met een "frame" wilt werken. Liefst per mail aanmelden. Een telefoontje mag ook. Het bloemschikken start rond 13.30 uur, na de lunch.

Theo en Corin Sweegers, 013-5368001 of .

 

 

 

 

Locatie Archief Tilburg