Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Taxatie en onderdelen dag
Zaterdag, 4. Mei 2019, 09:00 - 17:00
Contact jan jacobs 06-21612345

TAXATIEDAG EN ONDERDELENDAG ZATERDAG 4 MEI

Al jaren bent u als lid van de HOCN gewend dat u tijdens de jaarlijkse familiedag uw auto kunt laten taxeren voor o.a. uw klassiekerverzekering. Ook dit jaar zal dat weer mogelijk zijn.

Aangezien de club dit jaar 25 jaar bestaat en hiervoor een jubileum zal worden gehouden in november, wordt er dit jaar geen familiedag georganiseerd zoals u heeft kunnen lezen in OK 120.

Daarom is er besloten om een aparte taxatie dag te houden en wel op zaterdag 4 mei aanstaande.

Wederom kunt u zich vooraf aanmelden om een auto te laten taxeren. De kosten bij vooraanmelding bedragen € 89,= , zonder vooraanmelding € 99,=. U krijgt hiervoor de taxatie en een uitgebreid taxatierapport voorzien van diverse kleurenfoto’s door een Fehac-erkend taxateur conform BW art. 7:960. Bij vermelding van dit taxatierapport op uw verzekeringspolis geeft dit een optimale dekking in geval van schade. Tijdens de taxatie kunt u gratis koffie of thee krijgen inclusief een stuk originele Achterhoekse vlaai.

Deze dag zal worden gehouden bij clublid Hemmie Averdonk te Eibergen. Deze stelt op deze dag zijn werkplaats daarvoor ter beschikking.

Voor deze taxatie dag nodigt het bestuur ook clubleden uit die op deze dag graag onderdelen en/of miniaturen willen aanbieden ter verkoop. Degene die hier gebruik van willen maken en dus willen komen, dienen zelf zorg te dragen voor een kraam, tafel(s) of iets anders om de spullen uit te stallen. Er is een beperkte mogelijkheid om overdekt te staan indien het weer niet meewerkt ( wie het eerst zich daarvoor aanmeldt, die het eerst maalt ) maar over het algemeen zal daar zelf voor gezorgd moeten worden. Deelname is verder kosteloos.                                          

Verder zijn er die dag diverse leden van de technische commissie aanwezig die u kunt aanspreken voor allerlei vragen op het gebied van klassieke Opels.

Voor zowel de taxaties als onderdelenverkoop is vooraf aanmelden gewenst.

Dit kunt u doen bij Jan Jacobs:

via email      of via telefoon   06- 2161 2345

Adres van de taxatie dag:

VENNESLATWEG 6     7151 HD EIBERGEN

Aanvang van deze dag is 9.00 uur. In verband met de nationale herdenking die avond is uiterlijk 17.00 uur sluiting van deze dag.

Routebeschrijving: Op N18 ( Varsseveld – Enschede ) afslag 12 nemen richting Eibergen. Na bord bebouwde kom 2e afslag links ( Kiefteweg) en daarna 1e weg links ( Venneslatweg ), 3e pand aan de rechterzijde.

Locatie VENNESLATWEG 6 7151 HD EIBERGEN