Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Koffieklets
Zondag, 18. November 2018, 11:00 - 17:00
Contact Theo en Corin Sweegers 013-5368001

18 november Koffieklets in Tilburg

Op zondag 18 november zal er weer een koffieklets zijn, in het clubarchief aan de Oisterwijksebaan 8 in Tilburg. U bent vanaf 11.00 uur allen weer van harte welkom. Voor koffie, thee met iets lekkers erbij, broodjes en soep, fris en een borrel wordt gezorgd. Rond vijf uur zal de sluiting zijn.

In de clubwinkel zijn allerlei clubartikelen te koop, clubpolo’s en jassen te passen, folders, boeken, stikkers enz.

Heeft u zelf ook iets te verkopen en/of aan te bieden voor de andere clubleden (boeken, miniaturen, onderdelen, folders, curiosa enz), laat het ons dan even weten, dan zorgen we dat er een tafel (of tafels) voor u klaar staat. Verkoopplekken zijn zonder kosten, ook voor dames die misschien zelf iets maken (kaarten, kadootjes enz) kunnen we tafels neerzetten. Als we het maar weten dat u wat meebrengt. Hoe meer spulletjes, hoe leuker het voor deze dag is voor u en voor de bezoekers. Hebt u nog andere leuke ideeën om deze dag extra gezellig of informatief te maken laat dit dan zo snel mogelijk weten. Goede suggesties zijn van harte welkom.

Heeft u nog leuke platen, posters of andere zaken waar u geen blijf mee weet, deze zijn misschien wel leuk voor Jan en Kim in het toekomstig Opel-museum in Hilvarenbeek. Ook uw auto kan hier tegen normale stallingskosten tentoongesteld worden. Alles natuurlijk in goed overleg. Het begin met het museum is gemaakt.

Bloemschikken

Voor de dames gaan we weer bloemschikken. De kosten zijn maximaal € 10,-- p.p. Om hiervoor materiaal in te kunnen kopen willen we graag uiterlijk 14 november weten of u mee wilt doen. Liefst per mail aanmelden. Een telefoontje mag ook.

Het knutselen start rond 13.00 uur, na de lunch.

Aanmeldingen voor tafels en bloemschikken:

Theo en Corin Sweegers, 013-5368001 of .

Locatie clubarchief Tilburg