Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Opel Familiedag
Zaterdag, 9. Juni 2018, 10:00 - 17:00
Contact Jan Jacobs 06-21612345

Zaterdag 9 Juni Opel Familiedag.

Klik HIER voor het inschrijfformulier.

Opel Familiedag 2018

Auto laten taxeren op Familiedag 9 juni a.s.

Ook dit jaar houdt de club weer een Familiedag. Dat zal zijn op zaterdag 9 juni a.s.

Op verzoek van veel leden zijn we op zoek geweest naar een nieuwe locatie die centraler in het land ligt voor de jaarlijkse Opel-Familiedag voor alle leden.

Toen kwam er een mailtje binnen van Hoefa uit Utrecht. Utrecht is weer iets centraler dan Tiel. Het bestuur is meteen voor u aan het bellen gegaan en heeft een bezoek gebracht. Hoefa is een autobedrijf dat nog niet zo lang geleden is overgenomen door Jeroen en Maaike van den Boogert. Zij zijn beiden enthousiast om ons te ontvangen. De overdekte ruimte van henzelf is kleiner dan wij afgelopen jaren bij Schadenet in Tiel konden gebruiken, maar in overleg met buren en dergelijk kunnen we hier zeker een mooie familiedag organiseren. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

We zouden er graag enkele mensen bij willen hebben als verkeersregelaars om zo te zorgen dat de Opel-oldtimers ook op de mooiste parkeerplaatsen komen te staan en de bezoekers net om de hoek.

Voor de catering gaan we als club net als afgelopen jaren zelf zorgen.

In dit nummer treft u een inschrijfformulier aan voor deze dag met allerlei mogelijkheden. Zoals op de vrijdag mee opbouwen, op de dag zelf helpen, een kraam, tafel, mee eten met het buffet, een auto laten taxeren enz. enz.

Mocht u in de omgeving van Utrecht wonen en ons willen ondersteunen bij de voorbereiding van deze dag, laat dit dan s.v.p. snel weten. We moeten nog een paar knopen doorhakken.

Opelfamiliedag 2018

Hoefa

Eendrachtlaan 102

3526 LB  Utrecht

(Utrecht Zuid, A12, afrit 17, richting Kanaleneiland)

Eén van de activiteiten is het laten taxeren van uw klassieker voor o.a. een klassiekerverzekering.

Hiervoor willen we echter een zo vroeg mogelijk overzicht hebben van het aantal voertuigen dat hiervoor aangeboden zal worden. De kosten zullen net als in de voorgaande jaren € 80,- zijn bij voorinschrijving en € 90,- bij inschrijving ter plekke op de dag zelf.

Het taxeren zal worden gedaan door een Fehac-erkend e taxateur en u ontvangt binnen 2 weken na taxatie uw rapport schriftelijk thuis.

U kunt zich aanmelden voor een van de activiteiten op zaterdag 9 juni of wilt u meehelpen bij de opbouw op vrijdag 8 juni, dan kan dit per direct bij Jan Jacobs 06 - 2161 2345 via:  email:     of via het inschrijfformier:

Locatie Hoefa Eendrachtlaan 102 3526 LB  Utrecht
Hoefa

Eendrachtlaan 102

3526 LB  Utrecht

(Utrecht Zuid, A12, afrit 17, richting Kanaleneiland)