Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Oldies on Tour
Zondag, 11. Maart 2018, 08:00 - 17:00
Contact Philip Copmans GSM: 0473 56 85 45 E-mail: 

Beste oldtimer vrienden,

Naar jaarlijkse traditie organiseert de Belgian Opel GT Club vzw het “OLDIES ON TOUR” oldtimertreffen.

Dit jaar vindt het evenement plaats op zondag 22 april bij Opel Garage Hens te Lier.

We voorzien opnieuw een dagvullend programma en gezellig samenzijn onder Opel-liefhebbers. Het treffen staat open voor alle klassieke Opels, ongeacht type.

Beschik je zelf over een klassieke Opel, of heb je sympathie voor het merk, dan mag je niet ontbreken op “OLDIES ON TOUR”. Op geen enkel oldtimertreffen in België klopt het Opel-hart immers sneller!

Zoals de naam van het evenement al doet vermoeden, kan er op “OLDIES ON TOUR” lustig achter het stuur gekropen worden. Na een gastvrij onthaal met verse ontbijtkoeken en geurende koffie vertrekken de wagens voor een toeristische rondrit van ca. 90km doorheen het Kempense landschap. De route wordt beschreven in een verzorgd roadbook met eenvoudige “bol-pijl”-tekeningen.

Na de rondrit is er nog uitgebreid de tijd om na te praten en een glas te heffen met vrienden. Op de parking van garage Hens zal de nodige ambiance voorzien worden en er kan ook deelgenomen worden aan een lekkere barbecue (vooraf inschrijven vereist). Kortom: trouw aan de formule van de vorige jaren staat “OLDIES ON TOUR” ook dit jaar garant voor een ganse dag Opel-plezier!

Alle info aangaande het treffen kan u vinden op de bijgevoegde affiche. Om de opkomst zo correct mogelijk te kunnen inschatten, vragen wij u in te schrijven vóór 12 april door middel van hetinschrijvingsformulier in bijlage.

We hopen u opnieuw te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groeten,

Klik HIER voor de Flyer.

Klik HIER voor het inschrijfformulier.

Locatie Opel Garage Hens te Lier.
Philip Copmans

GSM: 0473 56 85 45

E-mail: