Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Onderdelenbeurs te Tolbert
Zondag, 29. Oktober 2017, 10:30 - 15:30
Contact Michel en Karin Huizinga 06-51914902

Opel-Onderdelenbeurs te Tolbert

Het jaar is weer halverwege en dan wordt het weer tijd om aan de Opel Onderdelenbeurs te gaan denken en alles in werking te gaan zetten.

De HJC-Manege is weer gereserveerd voor de laatste zondag van oktober om de negentiende Opel-Onderdelenbeurs te Tolbert plaats te laten vinden.

Dit jaar valt de laatste zondag van oktober op 29 oktober 2017.

Wij vragen jullie alvast deze datum te noteren voor weer een gezellige dag in Tolbert, veel oude en nieuwe bekenden treffen en natuurlijk ook de onderdelen vinden die in de winter weer in en op de auto gemonteerd kunnen worden.

Komen is geen probleem en zoals altijd kan men gratis parkeren en is de toegang gratis!

Willen jullie met een auto of onderdelen komen staan op de beurs, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De kosten voor een stand van 2½ meter bedragen € 15,00 exclusief een tafel. Wil je graag een tafel bij de stand huren dan kost dit € 8,--.

Als je een auto binnen in de hal wilt hebben staan, dan bedragen de kosten hiervoor € 15,00 per auto.

Om de ruimte optimaal in te plannen willen wij graag van te voren weten wie er komt en natuurlijk hoeveel ruimte en (eventuele) tafels je denkt nodig te hebben. Graag opgeven voor 18 oktober, dit voor het bestellen van de tafels.

De beurs gaat om 10.30 uur open en zal om ongeveer 15.30 uur afgelopen zijn. Standhouders kunnen vanaf 9.00 uur naar binnen om hun stand op te bouwen.

Opgave is natuurlijk weer mogelijk en kan via onderstaande gegevens of via onze facebookpagina (Opel-Onderdelenbeurs te Tolbert laatste zondag van oktober)

Wij hopen jullie allemaal weer te treffen op de Opel-Onderdelenbeurs in de HJC-Manege, Hoofdstraat 53 te Tolbert.

Opel-groetjes van

Michel en Karin Huizinga

06-51914902 of via facebook

clip_image002.jpg

oktober 2016

Locatie HJC-Manege, Hoofdstraat 53 te Tolbert.
of via facebook